Vedete din Romania

#divort Laurette #Ciprian Nistor #laurette

Laurette, cele mai sincere marturisiri despre divorț: “Nu eu am bagat divort”

Primul termen al divortului dintre Laurette si sotul sau, Ciprian Nistor, va avea loc in aprilie! Pana atunci, Laurette a oferit amanunte despre procesul separare in care se afla cu partenerul ei de viata. 


„Eu raman atasata. Am vorbit, dar nu am fost eu cea care a bagat divort. El a facut asta si asta se va intampla luna viitoare pe data de 4, la primul termen. El a bagat divort, dar la o saptamana m-a sunat si a incercat sa ne impacam. El poate spune ca nu este de acord, acum vorbesc la modul general.

Eu vreau sa ajung pana la primul termen si o sa vedem. E foarte greu de ambele parti si e o tensiune foarte mare. Amandoi am facut, la inceput a fost ceva foarte frumos. incet, incet a devenit o tensiune. A avut pretentia sa stau in casa pana la un moment dat, dar nu am mai rezistat. Eu sunt Capricorn si sunt o femeie greu de stapanit. Asta ma si macina un pic.

De cand m-am casatorit, primul lucru pe care il fac este sa-mi faca poze si sa ma dea pe prima pagina. Adevarul e ca nu mi-am facut iubit. Sunt singura. Daca as face asa ceva, m-as desparti de sotul meu, as divorta si apoi”, a relatat Laurette la emisiunea Xtra Night Show.

Laurette si Ciprian Nistor s-au casatorit in urma cu un an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare