Vedete din Romania

#Anamaria Prodan divort #anamaria prodan #laurentiu reghecampf

Laurentiu Reghecampf si-a dorit divortul de Anamaria Prodan. Motivul pentru care antrenorul a vrut despartirea

Laurențiu Reghecampf si Anamaria Prodan divorteaza, desi in urma cu doua saptamani isi reinnoisera juramintele sarbatorind nunta de cristal, 15 ani de casnicie. Zvonuri despre divortul celor doi circula de anul trecut, insa Anamaria a negat vehement aceste speculatii. Ba chiar a spus ca se iubesc la nebunie. 

Din pacate insa, adevarul a fost altul. Casnicia Aneimaria cu Laurențiu Reghecampf scartaia de mai multa vreme, iar antrenorul a fost cel care si-a dorit divortul. El a confirmat pentru fanatik.ro ca va divorta de Anamaria Prodan. 

"Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc', a spus Laurenţiu Reghecampf pentru FANATIK.

Potrivit informatiilor aparute in presa, Laurențiu Reghecampf s-ar fi mutat deja din vila in care locuia cu sotia si acum locuieste intr-un apartament din Bucuresti. Anamaria Prodan a rămas cu copiii în vila din Snagov.

Pana sa se afle ca divorteaza, in presa aparusera zvonuri ca Laurentiu ar avea o amanta. Atunci, Ana a sarit in apararea sotului sau spunand ca nu intelege de ce acesta a devenit tinta atacurilor. 

„Zilele alea, când toată lumea scria de soţul meu, au fost cumplite. Noi îl ştim pe Laurenţiu. Şi toţi prietenii noştri îl ştiu. Toţi l-au îndrăgit pentru minunăţiile pe care le-a creat. Pentru noi, el este soarele nostru. Pentru noi, omul ăsta nu merită să i se terfelească numele.

A fost şi este un bărbat exemplu. Este un tată minunat. La un moment dat cedezi. Şi ca nevastă, şi ca fiică, fiu. Te gândeşti: ‘De ce? Nu a făcut nimic rău nimănui! Nu a vorbit niciodată pe nimeni de rău. Laur a ajutat la fel de multă lume ca şi mine. Noi suntem o echipă foarte puternică de ani de zile. Lumea încearcă să dezbine unde cred ei că e punctul slab', a declarat Anamaria Prodan în urmă cu ceva timp.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului