Vedete din Romania

#nume copil laurentiu reghecamf # semnificatie nume #Laurentiu Reghecamf

Laurentiu Reghecampf, despre numele pe care il poarta fiul sau. Ce spune despre micutul pe care il are cu Corina Caciuc

Laurentiu Reghecampf a devenit, de curand, tata pentru a treia oara. Antrenorul, aflat in plin divort de Anamaria Prodan, se bucura de un micut baietel alaturi de partenera lui, Corina Caciuc. Iata ca acesta a facut dezvaluiri despre numele pe care il poarta bebelusul.

 

Laurentiu Reghecampf, in varsta de 46 de ani, a devenit tatic pentru a treia oara dupa ce iubita lui, Corina Caciuc, in varsta de 29 de ani, a adus pe nume un baietel. Numele micutului a fost deja ales, astfel ca acesta se numeste Liam, continuand traditia cu litera L. Antrenorul s-a decis sa vorbeasca despre acest subiect.

„Nu are nicio semnificatie. Faptul ca pe mine ma cheama Laurentiu, pe Luca il cheama si David Andrei, toata lumea ii spune Luca, dar pe el il cheama si David Andrei, pe Laurentiu il cheama Laurentiu Adrian, a fost dorinta Anei sa ii punem numele meu, iar Liam m-am gandit ca daca tot sunt cei doi baieti si eu cu „L”, incepem numele cu L, hai sa gasim un nume care sa se potriveasca lui Liam in toata constelatia asta”, a spus Laurentiu Reghecampf  in emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare