Vedete din Romania

#bani #conturi #laurentiu reghecampf

Laurentiu Reghecampf, adevarul despre milioanele pe care le are in cont: „Nu cred ca este o mandrie”

 

 

De-a lungul anilor, despre Laurentiu Reghecampf s-a spus ca ar fi unul dintre cei mai bine platiti antrenori din Romania, indiferent ca a antrenat in tara sau in strainatate.

 

 

Atunci cand a ajuns in tarile arabe, despre actualul antrenor de la CSU Craiova se spunea ca ar avea un salariu de cateva milioane de dolari, care era insa impartit cu tot staff-ul tehnic. Iar de negocieri se scria ca s-a ocupat sotia lui de la acea vreme, Anamaria Prodan.

Aflat in plin proces de divort, Laurentiu Reghecampf a fost invitat in emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, acolo unde a vorbit despre averea lui, insa fara a preciza cati bani are in cont.

„Eu niciodata nu vorbesc despre acest lucru si niciodata nu am vorbit despre contractele mele. De aia am spus ca sunt foarte multe lucruri unde eu cu Ana am fost paraleli. Prima conditie pe care o pun atunci cand semnez un contract: sumele sunt confidentiale. Nu cred ca este o mandrie sa iesi in fata si sa spui cat castigi, pentru ca iti atragi foarte multa antipatie. Nu stiu de ce ar interesa pe cineva cati bani castig eu. Am urat cel mai mult si am avut discutii foarte aprinse cu ea din cauza acestui subiect. Nu mi-a placut niciodata sa spun, sa arat, sa fac poze. Eu niciodata nu am vorbit despre acest lucru. Am multe lucruri scumpe. Cel mai scump lucru pentru mine sunt baietii mei”, a spus Laurentiu Reghecampf.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului