Vedete din Romania

#Laura Cosoi doliu #doliu #laura cosoi

Laura Cosoi, in doliu. Tatal actritei a murit

Durere uriasa pentru actrita Laura Cosoi. Tatal vedetei s-a stins din viata astazi, in urma infectiei cu coronavirus.

 

Anuntul trist a fost facut de catre Catalin Eugen Caba, vicepresedintele Federatiei Romane de Scrabble, care a vorbit despre Marius Cosoi ca fiind unul dintre cei mari antrenori de handbal pe care i-a avut sportul iesean.

'Unul dintre cei mai mari antrenori de handbal pe care i-a avut sportul iesean s-a stins din viata dupa ce a fost infectat cu coronavirus.

Oamenii buni se duc, rapusi de nenorocirea asta careia nu-i dam de capat inca. Profesorul Marius Cosoi a fost un om dedicat sportului si Iasului. A slefuit nenumarate talente in handbal si baschet, masculin si feminin. A condus echipa de baschet fete Politehnica Iasi in divizia A. Mi-a fost profesor de sport si, ca extrema stanga, am facut parte din echipa de handbal baieti a scolii 22, care a jucat in faza regionala si cea nationala a “Daciadei”, cum se numea intrecerea scolara inainte de 90. Din acea echipa, mai tarziu, au ramas in handbal componenti ai lui Poli Iasi. Era si acum profesor de sport la Colegiul National. Feciorul meu si colegii sai, chiar daca nu au facut sportul cu dumnealui, au avut sansa sa cunoasca un om pentru care era o bucurie sa invete copiii sa iubeasca miscarea si jocurile sportive. Sportul iesean ii datoreaza multe si este mai sarac, de astazi. Drum lin, profesore drag, ramaneti vesnic in amintirea noastra! Condoleante familiei indurerate!, a scris Catalin Eugen Caba, vicepresedintele Federatiei Romane de Scrabble, potrivit bzi.ro.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului