Vedete din Romania

#vedete intern #showbiz #laura cosoi #Laura Cosoi Smiley

Laura Cosoi, despre relatia cu Smiley: ”O sa ne mai intalnim!”

Povestea de iubire de 5 ani dintre Smiley si Laura Cosoi s-a transformat intr-o adevarata prietenie. Fosta iubita a lui Smiley marturiseste ca se intelege foarte bine cu artistul si ca se sustin reciproc. De asemenea, a marturisit si care este pozitia sotului sau, Cosmin Curticapean, vizavi de aceasta relatie!

“De abia astept sa trecem peste acest moment in sensul ca fiecare are viata lui si pur si simplu ne-am intalnit la un eveniment si o sa ne mai intalnim si alta data, cu siguranta, si astept sa vina momentul ala in care nu o sa mai para ceva iesit din comun. Pur si simplu, doi oameni care au avut o relatie si se saluta sau se sustin reciproc in diverse proiecte pe care le au, nu inseamna decat ca pun pret pe ceea ce a fost vreodata bun intre ei si cam atat, deci nimic mai mult.  Evident ca a fost si sotul meu, dar nu s-a observat ca noi impreuna am fost invitati si eu merg cu Cosmin peste tot. Nici urma de gelozie si atunci cand esti sigur pe sentimentele tale, pe omul de langa tine, cand exista o legatura atat de puternica ca a noastra nu are de ce sa fie gelos sau de ce sa fiu eu geloasa. Momentan suntem bine in formula de doi, calatorim, avem foarte multe lucruri pe care le facem impreuna si vor fi si copii in viitor”, a declarat Laura Cosoi, scrie cancan.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului