Vedete din Romania

#laptop #lady gaga #dezvaluiri #ceai #pat #asistenta

Lady Gaga uraste sa doarma singura

Dupa ce a dat-o in judecata pentru ca nu si-a respectat termenii contractuali, fosta asistenta personala a excentricei cantarete Lady Gaga, Jennifer O'Neil, a facut publice si cateva detalii intime din viata artistei.

Lady Gaga este din nou in centrul atentiei, si nu pentru ca s-a afisat din nou cu vreo vestimentatie ciudata, ci din cauza fostei sale asistente personale, Jennifer O'Neil, care a dat-o in judecata si care ii cere artistei daune de aproape 400.000 de dolari.

Fosta asistenta sustine ca aceasta nu ar fi platit-o pentru orele suplimentare pe care le-a petrecut alaturi de artista, iar cel mai deranjant lucru era faptul ca nu mai avea nici macar dreptul la intimitate, deoarece Gaga ii cerea chiar sa doarma cu ea in pat.

"Eram alaturi de ea 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Acest lucru implica inclusiv faptul ca trebuia sa dorm în acelasi pat cu ea, pentru ca lui Lady Gaga nu-i place sa doarma singura. Eu eram singura din grupul ei care nu avea o camera proprie, astfel ca am fost mereu nevoita sa dorm in acelasi pat cu ea. Nu am avut deloc parte de intimitate. Nu aveam timp pentru nimic. Gaga apela la mine pentru orice. Voia sa-i fac ceai, sa-i aduc laptopul, sa-i aduc incarcatorul, sa-i cumpar absorbante si chiar sa trag apa la toaleta", a dezvaluit Jennifer.

Sursa foto: rtv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare