Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Vedete din Romania

La aniversarea TVR 50, Băsescu a flirtat cu Andreea Marin

"Multă sănătate, că restul le mai cumpărăm, domnule preşedinte!", se aude o voce din popor. Nucleul mulţimii nu-l mai constituie, de data aceasta, alegătorii de rand, ci vedetele şi oamenii de afaceri, politicienii şi intelectualii. Băsescu îşi croieşte cu greu drum printre ei şi face opriri bruşte: la pieptul lui Florin Piersic, în stransoarea mainilor Corinei Chiriac sau la braţul Andreei Marin. Invitatul special al Televiziunii Romane la evenimentul aniversar TVR 50 ocoleşte mancarea şi băuturile fine, dar nu şi discuţiile de umplutură. "Cand mi se aude doar vocea, par nervos, dar nu este aşa. Starea mea naturală nu e enervarea. Dacă mi s-ar putea vedea chipul, în timp ce vorbesc la telefon, s-ar vedea că nu sunt deloc nervos", mărturiseşte preşedintele. Venit fără soţie la evenimentul TVR, Băsescu are timp şi de un mic flirt . Andreea Marin îl ia de braţ şi îi face o confidenţă: "Misiunea mea în seara aceasta este să stau lipită de dumneavoastră". "Da, dar nu se supără Stefan? (Bănică jr. n.r.)". "Nu, Stefan este un fan al dumneavoastră. şi este foarte deschis, credeţi-mă!". Măgulit, Băsescu rade cu toţi dinţii. Din mana Andreei Marin, preşedintele nimereşte în microfonul lui Măruţă, care îl întreabă care sunt prezentatorii săi preferaţi: "Tu!", răspunde primul om în stat. "Mulţumesc, mi-aţi crescut salariul!", exultă Măruţă. Emisiunea favorită a preşedintelui a rămas "Drumuri europene", iar acum se uită la TVR, la Actualităţi: "Nu m-am gandit niciodată să lucrez în televiziune, dar ar fi interesant după ce plec de la Cotroceni", mai spune preşedintele, care nu a stat mai mult de 30 de minute la petrecere. La ieşire, preşedintele s-a intersectat cu întarziatul premier Tăriceanu, tot în carjă, dar uită să-i ureze sănătate. Primul-ministru înaintează încet şi nimereşte într-o discuţie despre motociclete cu Marian Ionescu de la Direcţia 5. Îi pipăie coturile, să vadă dacă are protecţii la geaca de motor. Vadim îi ţine calea lui Tăriceanu şi îşi prezintă cele două fiice. Îşi iau apoi la revedere , ca doi prieteni care nu s-au mai văzut de mult: "Mult succes şi sănătate!" îl "înţeapă" Vadim pe Tăriceanu. Mirosurile de frigărui şi aburii licorilor scumpe au înăbuşit, pentru cateva ore, răzbunările politice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare