Vedete din Romania

#Kylie Jenner sexy #poze incendiare #Kylie Jenner

Kylie Jenner, apariție provocatoare de ziua sa de naștere. Ținuta sexy în care a sărbătorit cea mai tânără miliardară a lumii FOTO

Americanca Kylie Jenner, una dintre cele mai admirate vedete feminine ale planetei, a împlinit 24 de ani la 10 august, ocazie cu care și-a delectat admiratorii cu o serie de fotografii de infarct.

Cu aproape 260 de milioane de admiratori pe Instagram, Kylie Jenner face senzație cu fiecare postare în spațiul virtual, cu atât mai mult cu cât membra clanului Kardashian obișnuiește să pozeze în ipostaze sexy, scoțându-și în evidență formele generoase.

”Cheers to 24”, a mentionat ea acum, o scurtă referire la faptul că a împlinit 24 de ani, o ocazie specială la care americanca a ales o ținută pe măsură, o rochie verde decoltată și mulată pe corpul său de invidiat.

Kylie Jenner e cunoscută nu numai în showbiz, ci și în mediul de afaceri, ea deținând titlul de cea mai tânără miliardara a lumii, bani pe care i-a făcut cu propriile forțe. Mai precis, Kylie a ajuns la aceste sume exorbitante cu ajutorul companiei de cosmetice care îi poartă numele.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare