Vedete din Romania

Kuki Constantinescu va expune in Goteborg

Artista si designerul de bijuterii Kuki Constantinescu a fost selectionata sa participe la editia a doua a targului de moda FRESH FISH, care se va desfasura in perioada 2-4 mai la Goteborg, informeaza institutul Cultural Roman de la Stockholm.

Fresh Fish este atat un , cat si o competitie pentru tineri . Un juriu compus din personalitati din suedeze alege aproximativ 40 de participanti si desemneaza castigatorul Fresh Fish al anului.

Castigatorul va primi un premiu in bani, menit sa il ajute sa investeasca in domeniul sau de activitate. In plus, trei designeri vor avea sansa sa isi vanda colectiile in celebrul magazin Victoria Arena din Goteborg, iar zece dintre participanti isi vor putea expune colectiile la Muzeul Rohsska din localitate.

 Toti expozantii au ocazia sa isi prezinte colectiile reprezentantilor din lumea modei , presei si publicului larg. La doar un an de la infiintare , devenit un important punct de intalnire si un forum in si al design-ului.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare