Vedete din Romania

#kate winslet #chirurgie estetica #impotriva

Kate Winslet lupta impotriva chirurgiei estetice

Actrita Kate Winslet si-a unit fortele cu colegele ei de breasla, Emma Thompson si Rachel Weisz , pentru a milita impotriva obsesiei de la Hollywood fata de chirurgia estetica.

Protagonista legendarului film Titanic sustine cu tarie ca nu va apela niciodata la bisturiu si a format in consecinta “Liga Britanica Impotriva Operatiilor Estetice” impreuna cu laureatele premiilor Oscar Thompson si Weisz.

Kate sustine ca interventiile chirurgicale de acest fel contravin principiilor cu care a fost crescuta si contrazic propria sa viziune asupra frumusetii adevarate.

Emma Thompson confirma punctul de vedere al faimoasei Winslet, spunand ca nu intelege fixatia oamenilor de a arata la 60 de ani ca la 30.

Rachel Weisz crede despre persoanele care au apelat la operatiile estetice ca “arata standard, insa deloc sexy sau de o frumusete aparte”.

Intre timp, actrita Salma Hayek si-a exprimat si ea opinia cu privire la aceste practici in revista Allure, declarand ca intelege nevoia femeilor de a-si pastra aerul tanar, insa operatiile estetice vor indeparta doar ridurile, nu le vor aduce si frumusetea visata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului