Vedete din Romania

#Kate William #mostenitor regal #pariuri mostenitor regal

Kate si William vor avea o fetita, Alexandra. Cine a dezvaluit secretul

Casele de pariuri au creat o adevarata frenezie in Marea Britanie dupa ce au pus la bataie premii de sute de mii de lire sterline pentru cei care vor reusi sa faca portretul-robot perfect al viitorului mostenitor regal.

Casele de pariuri au facut deja un portret al viitorului mosternitor in functie de mizele facute de pariori.

In opinia acestora, copilul cuplului regal Kate Middleton si printul William va fi o fetita, se va numi Alexandra, va fi bruneta si va avea intre 3,17 kilograme si 3,6 kilograme.

De asemenea, alti pariori spun ca viitorul mostenitor al tronului Marii Britanii va fi un baiat cu parul roscat, care va cantari peste 4,5 kilograme si care va purta un nume de cowboy sau de fotbalist, precum Wayne.

"Constatam o mica crestere a cotei in favoarea unui baietel, insa tendinta a ramas in continuare orientata spre o fetita. Sunt cele mai mari pariuri pe care le-am vazut vreodata, in afara de cele din sport si mai ales din cursele hipice. S-a pariat pe papa, s-a pariat pe diverse reality show-uri, dar aceste pariuri le-au depasit pe toate. Am depasit pragul de 500.000 de lire sterline (577.000 euro), ca miza de pariu, si ne indreptam direct spre 750.000 de lire sterline (866.000 euro)", a declarat Gary Burton, de la casa de pariuri Coral.

Sursa foto: cloudmom.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare