Vedete din Romania

Justin Timberlake si Jessica Biel s-au logodit

Cantaretul si actorul Justin Timberlake (31 de ani) si iubita acestuia, Jessica Biel (30 de ani) si-au oficializat relatia printr-o ceremonie de logodna, la care au fost prezenti peste 100 de invitati.

Cele doua vedete au facut o petrecere grandioasa in Estee Stanley (Los Angeles), unde le-au fost alaturi atat membrii familiei, cat si prietenii apropiati. Cu toate ca Timberlake a cerut-o pe Jessica de sotie in 2011, nunta lor nu a fost inca stabilita.

"Sunt fericiti impreuna. Au dansat toata noaptea si toata lumea s-a simtit bine", a declarat unul din invitatii prezenti la petrecere.

Justin Timberlake si Jessica Biel sunt impreuna din 2007, cu toata ca relatia lor a intampinat si cateva dificultati pe toata aceasta perioada.

Cei doi s-au cunoscut intr-un moment in care Justin tocmai se despartise de actrita americana Cameron Diaz, dupa o relatie de trei ani, iar Jessica Biel pusese punct relatiei de cinci ani cu actorul Chris Evans.

Sursa foto :ziarelive.ro

Autor: Alina Paduraru

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare