Vedete din Romania

#mama #nastere #jojo # catalina grama

Jojo: "Vreau sa fiu frumoasa"

Desi a devenit mamica de doar doua luni, Jojo si-a reluat deja activitatea si afiseaza imaginea unei mamici active. Catalina Grama, dupa numele sau real, spune ca, de cand a devenit mama se simte imbatabila si isi doreste sa fie frumoasa.

Jojo a marturisit ca maternitatea nu a schimbat-o, insa i-a adus multe lucruri in plus. De cand l-a nascut pe baietelul sau, a reusit sa se descopere "ca femeie, ca individ, ca spirit".

Cand vine vorba de silueta de dupa nastere, artista spune ca nu are secrete, insa are vointa . "Nu exista secrete. Exista dorinta, in schimb, dorinta de a face lucruri bune pentru tine. Eu am crescut in acest spirit. Am fost educata sa am mare grija de mine, iar meseria pe care am ales-o nu a facut altceva decat sa intareasca principiile pe care mama mea mi le-a format", a marturisit Jojo intr-un interviu pentru revista Viva .

"Eu am fost atenta cu mine mereu. Inainte, in timpul sarcinii si acum, dupa. Vreau sa fiu frumoasa. Vreau sa arat bine. Vreau sa fiu ingrijita. Secretul meu este vointa", a adaugat ea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare