Vedete din Romania

#sergiu nicolaescu #poker #rol #film #jojo

Jojo este prostituata in "Poker"

Jojo va juca rol de amanta in noul film al lui Sergiu Nicolaescu . Regizorul a ales distributia pentru “Poker”, un film despre intamplari din zilele Revolutiei din 1989, din care mai fac parte Valentin Teodosiu , Vladimir Gaitan , Horatiu Malaele si Ion Ritiu .

In actiunea filmului “Poker”, personajul Monica, interpretat de Jojo se cupleaza cu senatorul Claudiu, interpretat de Valentin Teodosiu. Monica renunta la prostitutie si prefera pozitia de amanta de politician. Aceasta este doar una dintre actiunile filmului care prezinta povestea a patru prieteni ale caror destine se intersecteaza in copilarie si care se reintalnesc la maturitate, intruchipand tipologii reprezentative pentru societatea romaneasca de astazi.

Potrivit Ring, scenariul filmului, scris de Adrian Lustig, este o adaptare a piesei care s-a jucat cinci ani la Teatrul de Comedie . Regizorul a pastrat si o parte din distributia spectacolului de teatru: Vladimir Gaitan  va juca rolul lui Horia, un chirurg estetician de succes, Horatiu Malaele in rolul lui Titel, seful unui clan mafiot si Ion Ritiu, care il interpreteaza pe Marcel, ajuns la maturitate “milionar in America” si castigator al tuturor partidelor de poker jucate de cei patru prieteni.

Sergiu Nicoalescu a spus ca filmarile vor dura 4 saptamani, iar premiera comediei va avea loc in primavara lui 2010. Filmarile au inceput deja in Studiourile MediaPro de la Buftea, pe harta locatiilor unde se va filma aflandu-se si Palatul Snagov, Facultatea de Arhitectura, Spitalul „Bagdasar-Arseni”, un azil de batrani , dar si Aeroportul "Henri Coanda”.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare