Vedete din Romania

#jojo #casatorie #catalina ionescu #divertis #secret

Jojo, casatorie in secret

Jojo s-a casatorit in secret. Dupa ce timp de mai multe luni a tinut ascunsa relatia pe care o avea cu un barbat a carei identitate era o necunoscuta, blonda de la Divertis a anuntat ca a intrat in randul femeilor maritate. In ce o priveste, numele fericitului ar trebui sa ramana secret, insa presa mondena i-a aflat identitatea.

Catalina Ionescu , sau mai nou, Grama, spune ca traieste o perioada linistita si frumoasa, poate cea mai frumoasa din viata ei. “Am invatat pentru a nu stiu cata oara ca Dumnezeu stie mereu mai bine. Ca minunile pe care le asteptam si pentru care ne rugam uneori nopti in sir apar, daca nu ne pierdem speranta... Sau chiar daca ne pierdem speranta, apar, insa asa cum ar trebui sa apara orice minune: pe neasteptate! Asa cum nici macar nu am visat vreodata. De aceea le spunem minuni... Pentru ca atunci simtim atingerea cerurilor. Astfel, am renuntat sa ma intreb «de ce?». Pentru ca stiu ca atunci cand va veni momentul potrivit voi avea toate raspunsurile", povesteste Jojo, citata de Click!.

La doar jumatate de an de la despartirea de Catalin Catoiu , impreuna cu care a avut o relatie de 3 ani, Jojo a devenit sotia lui Ionut
, un actor care a reusit sa o cucereasca imediat. Cei doi si-au unit destinele in secret, iar actrita nu doreste sa vorbeasca momentan de-spre acest aspect al vietii ei, dupa cum anunta acelasi ziar.

Potrivit Click!, ionut grama este un tanar actor de la Teatrul Act , care a jucat pana acum in piese precum "Girl Gone", "Zdrente" sau "Butoiul cu praf de pusca", insa cel mai insemnat si apreciat rol al sau este "George" din "Cui i-e frica de Virginia Woolf", piesa tradusa, de altfel, chiar de el. Pentru acest cel din urma rol a fost nominalizat la Premiile Uniter .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare