Vedete din Romania

#copii Jojo #Jojo insarcinata #vedete intern #showbiz #jojo #paul ipate

Jojo: 3 sfaturi pentru viitoarele mamici

Insarcinata in luna a patra, Jojo a marturisit de curand ca va deveni mamica. Actrita a inceput seria marturisilor despre aceasta perioada si recunoaste ca ca s-a simtit foarte rau in primul trimestru de sarcina, insa a marturisit ca ar indura orice pentru copilul sau. 

"Sunt impacata cu mine, incantata de tot ce mi se intampla, de fiecare miscare fina pe care o simt in burtica. Fericire e cuvantul cel mai potrivit, desi simt ca nu transmite suficient de mult. Recunosc, am fost stresata cu sarcina, am avut stari de greata si m-am simtit foarte rau in unele zile, asa cum v-am mai povestit, insa, am invatat ca este important sa las stresul la o parte si sa ma bucur de aceste momente", a scris Jojo pe site-ul personal.

"M-am gandit la motivele pentru care ne ingrijoram, noi, viitoarele mamici, pe tot parcursul sarcinii, lucruri pe care le-am descoperit fiind gravida Achim si vi le-am scris aici. Sper tare mult sa va ajute, insa dincolo de ele, gandul ca veti da nastere unei minuni, depaseste toate barierele impuse de stres, nu credeti?

1. in primul rand, aminteste-ti ca fiecare problema are o solutie si cere ajutorul unui apropiat sau unei persoane care stii ca te-ar putea ajuta. Nu iti fie teama sa vorbesti despre asta cu partenerul sau medicul tau.

2. Nu te stresa pentru felul in care arati. Vei da nastere unui miracol, ai un copil in corpul tau, iar asta e cea mai mare realizare.

3. Daca ai incredere in medicul tau, lasa-l sa isi faca treaba si urmeaza cu strictete sfaturile primite de la el, daca nu iti inspira incredere, cauta un altul. Cred ca este foarte important sa te simti confortabil si sa discuti cu el despre probleme de orice natura. Am invatat din proprie experienta cat de important este sa ai un medic care sa iti raspunda calm la orice intrebare si sa te linisteasca", a continuat ea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare