Vedete din Romania

Jennifer Lopez vinde poze de 6 milioane de dolari

Jennifer Lopez urmeaza sa nasca in cateva zile, insa pana atunci, perfectionista din fire, a aranjat in asa fel incat totul sa decurga perfect. Inclusiv primele poze publice ale celor doi gemeni. Drepturile asupra acestora au vandute cu suma record de 6 milioane de dolari. Vedeta este gata sa vanda dreptul de a se face poze primilor ei copii, pe care ii are cu sotul Marc Anthony . Surse din industria media de peste ocean susutin ca Jennifer Lopez se pregateste sa semneze un contract in valoare de 6 milioane de dolari in schimbul unor poze cu proaspata ei familie. Presupusul contract va fi intre publicatia americana People si Jennifer, si se pare ca va stabili un nou record mondial .

Negicierile sunt in derulare

Revista People este in negocieri cu diva latino pentru primele poze ale viitorilor ei gemeni, iar suma vehiculata este undeva intre 4 si 6 milioane de dolari. Jennifer Lopez nu este singura care urmareste acest trend de a vinde dreptul la prima poza a unui copil celebru. Insa suma depaseste orice asteptare.

Aguilera, poza de 2 milioane

Cristina Aguilera, ultima dintre noile mamici de la Hollywood, a vandut dreptul de a fi fotografiata cu copil ei contra sumei de 2 milioane de dolari. Licitatia a fost castigata de aceasi publicatie, People. Si se pare ca pulicatiile americane vor mai avea pentru ce sa liciteze pentru ca in viitorul apropiat vedete ca Halle Berry , Jesica Alba , Nicole Kidman , Jamie Lynn Spears si Angelina Jolie vor deveni mame. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului