Vedete din Romania

Janet Jackson se teme de casatorie

Janet Jackson se teme ca ea este de vina pentru esecul din casatoriile ei precedente cu Rene Elizondo si James DeBarge, relateaza PR-Inside.

Neaga presupusa nunta

Superstarul muzici R&B continua sa dezminta zvonurile cum ca ea si iubitul ei, producatorul muzical Jarmaine Dupri s-au casatorit in secret. Ea a sugerat intr-un interviu ca nu isi mai doreste sa se marite pentru ca ii este frica ca va strica relatia romantica daca o va stranforma intr-un legala.

Casatoria nu este pentru mine

Intr-un interviu recent, acordat revistei America’s Parade cantareata a explicat. “Dupa doua divorturi a, crezut ca am ghinion. Probabil casatoria nu este facuta pentru mine. Poate ca este vina mea ca lucrurile nu au mers. Eu am fost intotdeauna sincera. M-am oferit, asa cum sunt si am fost loiala.” In dorinta de a evita o noua drama in viata sentimentala , acum cantareata se abtine de mai face pasul cel mare catre o casatorie.“Probabil ca eu sunt de vina, poate ca eu sunt problema. M-am simtit groaznic si m-am saturat ca sufar din dragoste”, a mai adaugat artista.

Nou album

Cantareata in varsta de 41 de ani, castigatoare a cinci premii Greammy, tocmai si-a lansat ultimul videoclip, si este in pregatiri , alauri de iubitul ei, Jarmaine pentru lansarea unui nou album in aceasta luna. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro felicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului