Vedete din Romania

#Jackie Chan Oscar onorific #vedete extern #showbiz #jackie chan

Jackie Chan, premiat cu Oscar onorific dupa 56 de ani de cariera! Cum a reactionat!

 

Pentru prima data in cei 56 de ani de cariera ai sai, actorul Jackie Chan a a castigat recunoasterea Academiei Americane de Film, primind premiu Oscar onorific la cea de-a opta gala a Governors Awards, care a avut loc duminica seara.



Dupa ce a primit premiul oferit de Tom Hanks, Michelle Yeoh si Chris Tucker, Jackie Chan a declarat: “Tatal meu spunea intotdeauna: “Fiule, primesti asa de multe premii de film in lume, cand ai de gand sa primesti unul din astea?”. Apoi m-am uitat la tatal meu si i-am spus: “Ha, ha, ha. Tata, fac doar comedii de actiune”, relateaza contactmusic.com.

Actorul in varsta de 62 de ani si-a amintit ca i-a vazut statueta primita de Sylvester Stallone din partea Academiei Oscar cand s-a intalnit cu acesta in urma cu 23 de ani in casa actorului si a recunoscut ca de atunci si-a dorit teribil un astfel de premiu.

“Am atins-o, am sarutat-o, am mirosit-o...Cred ca inca are amprentele mele pe ea”.

“Apoi mi-am zis: “Imi doresc si eu una”. In cele din urma, presedintele Academiei Cheryl Boone Isaacs m-a sunat si eu i-am spus: “Sunteti siguri?”.

Jackie a multumit in discursul sau fanilor si a promis ca va face in continuare filme, desi a fost ranit de numeroase ori din cauza activitatii sale.

“Dupa 56 de ani in industria filmului, facand peste 200 de filme si rupandu-mi atatea oase, acest premiu este in cele din urma al meu. Vreau sa-ti multumesc tie, Hong Kong, un oras incredibil, casa mea, cartierul meu, ceea ce m-a facut sa devin cine sunt azi. Multumesc Chinei, tara mea, sunt fericit ca sunt chinez. Iti multumesc, Hollywood, pentru toti acei ani in care m-ai invatat atat de multe lucruri si pentru ca ma faci putin mai faimos decat eram. Sunt onorat sa fiu aici.”

Printre alte personalitati care au primit distinctii onorifice in cadrul evenimentului ce a avut loc la Hollywood and Highland Center din Los Angeles, duminica seara, se numara editorul de film Anne V. Coates, directorul de casting Lynn Stalmaster si producatorul de film documentar Frederick Wiseman.

Michelle Williams, Mark Wahlberg, Amy Adams, Kate Beckinsale, Lily Collins, Marion Cotillard, Felicity Jones si Sir Ben Kingsley.


 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului