Vedete din Romania

#iuliana marciuc #adrian enache #adoptie

Iuliana Marciuc vrea sa infieze o fetita

Iuliana Marciuc vrea sa fie din nou mama. Chiar daca nu se grabeste sa-l ia de sot pe Adrian Enache , vedeta TVR viseaza la largirea familiei cu o fetita adoptata.

Micul David, fiul Iulianei si al lui Adrian, a fost conceput dupa ce vedeta renuntase la ideea unei sarcini naturale si se orientase spre adoptie, potrivit Cancan.

Acum, la 42 de ani, Iuliana ar putea dori sa mareasca din nou familia pe care a intregit-o dupa divortul lui Adrian Enache.

Un prim pas este faptul ca Iuliana va lua acasa o fetita de la un centru de plasament de care ea si Adrian vor avea grija in perioada sarbatorilor pascale

Astfel, Adrian Enache, ar putea deveni tata pentru a treia oara. El mai are o fata, Diana (13 ani), care locuieste acum cu mama ei, de caresolistul a divortat in 2009.

Invitat semi-permanent in emisiunea iubitei

Speculatiile despre colaborarea profesionala a celor doi iubiti par ca au fost doar doar pe jumatate adevarate. Iuliana si Adrian nu vor prezenta impreuna o emisiune la TVR.

Cantaretul va fi insa invitat semi-permanent in emisiunea de succes a Iulianei Marciuc, "Miezul Zilei". Daca audientele sunt de partea lor, cei doi au sanse sa imparta ca de la egal la egal o emisiune in grila de toamna a televiziunii nationale. 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului