Vedete din Romania

#nunta Salman Khan #nunta iulia vantur #vedete intern #Salman Khan #iulia vantur #showbiz

Iulia Vantur si Salman Khan se casatoresc, apoi se despart!

In urma cu un an, Salman Khan dadea de inteles ca a venit vremea sa se aseze la casa lui, iar cea care-l convinsese sa renunte la burlacie era nimeni alta decat Iulia Vantur. Dupa cateva luni, presa din India i-a despartit. De curand insa, tot o publicatie indiana a anuntat ca actorul, in varsta de 49 de ani, vrea sa mearga la altar alaturi de fosta stirista de la Pro TV.

 

"Este vremea sa nu mai suspin, pentru ca ceva se va intampla in curand in viata mea... Tata este pathan, mama este hindu, a doua mama este catolica, iar cumnatul este punjabi. Sotia, ma gandesc sa o aduc din afara...", a marturisit Salman Khan pentru presa indiana in urma cu an.

Iata ca planurile de nunta ale celebrului actor de la Bollywod vor fi puse in practica de abia anul acesta. Dezvaluirea a fost facuta publicatiei India.com chiar de un prieten apropiat de-al lui Salman, care a precizat ca starul a facut toate demersurile sa se insoare pana la sfarsitul anului, inainte ca sora lui, Arpita, care s-a maritat pe 18 noiembrie, sa sarbatoreasca un an de casnicie.

Asta, in conditiile in care starul risca in orice moment sa-si piarda libertatea. El a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare, pentru omor din culpa, dupa ce, in urma cu 13 ani, a accidentat mortal un barbat si a fugit. Actorul a contestat decizia si va avea un nou termen al procesului pe 15 iunie, scrie libertatea.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului