Vedete din Romania

#iulia vantur #Salman Khan #relatie Iulia Vantur #vizita Salman Khan

Iulia Vantur - Salman Khan: o poveste de dragoste cu final neasteptat

Renumitul actor de la Bollywood Salman Kahn a ajuns duminica seara in Romania. Actorul indian a ajuns pe meleagurile noastre pentru a filma o noua pelicula, "Jai Ho". Acesta se afla cazat la un hotel de cinci stele din Sibiu si este tratat ca un adevarat star.

Salman Kahn, obisnuit cu frumusetile Romaniei

Vizita lui Salman Kahn in Romania este una surprinzatoare, cu atat mai mult cu cat el nu este complet strain de "frumusetile" meleagurilor romanesti.

La sfarsitul lunii mai, in presa indiana, dar si in cea internationala aparusera o serie de speculatii conform carora Salman Kahn traieste o poveste de dragoste cu nimeni alta decat frumoasa realizatoare TV Iulia Vantur.

Speculatiile din presa indiana au venit in contextul in care Iulia Vantur se afla si ea de aproape o luna in India, intr-o vacanta prelungita, moment ce a alimentat aceste zvonuri si in tara noastra.

Iulia Vantur l-a cunoscut pe renumitul actor indian in urma cu doi ani, cand a facut o scurta vizita in India.

"Mi-am facut foarte multi prieteni in India, unii dintre ei lucreaza in domeniul filmului si al televiziunii. Prin ei am avut sansa de a vizita studiourile de la Bollywood si chiar de a asista la unele filmari. A fost o experienta foarte frumoasa pentru mine, mai ales ca am putut compara cu ce ce intampla in tara noastra in acest domeniu. Norocul meu a fost ca in acea perioada se filmau secventele finale din ultimul succes de box-office din India, filmul Bodyguard, care ii are in rolurile principale pe Kareena Kapoor, Salman Khan si Hazel Keech, actori foarte iubiti de publicul indian, pe care eu ii stiam deja din vizita mea anterioara in India, cu care m-am imprietenit", a declarat Iulia Vantur in urma cu doi ani .

Desi cei doi nu au facut nicio declaratie in privinta zvonurilor ca ar forma un cuplu, presa indiana scria la un moment dat ca Iulia si Salman Kahn se pregatesc chiar de casatorie. Relatia lor s-ar fi stricat totusi in momentul in care tatal actorului a aflat despre aceasta poveste si i-ar fi cerut fiului sau sa incheie cat mai rapid relatia cu romanca, lucru pe care Iulia l-ar fi dezvaluit chiar unei prietene apropiate.

Povestea inceputa in India se incheie in Romania 

Desi toata lumea se astepta ca sosirea lui Salman Kahn  in Romania sa ii readuca impreuna pe cei doi, se pare ca povestea de dragoste are un final neasteptat, mai ceva decat cele din filmele indiene. Iulia Vantur  l-ar fi asteptat pe actor la aeroport si a decolat impreuna cu acesta cu un elicopter privat, insa, se pare, ca Salman i-a dat totusi o veste destul de proasta romancei: a adus-o cu el pe noua iubita, alaturi de care si filmeaza noua pelicula.



Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare