Vedete din Romania

# iulia vantur despartire # iulia vantur iubit #Salman Khan #iulia vantur

Iulia Vantur s-a despartit de Salman Khan. Prima declaratie a vedetei

Dupa ani buni de relatie, Iulia Vantur si celebrul actor indian Salman Khan si-au spus adio! Cel putin asta reiese din ultimul mesaj pe care romanca l-a postat pe o retea de socializare!

Iulia s-a mutat chiar in India renuntand total la cariera din Romania. Ea s-a lansat in muzica in India si are deja spectacole.

„Poate cea mai mare greșeală pe care am făcut-o în trecut a fost faptul că am crezut că iubirea însemna să găsești persoana potrivită pentru tine. Nu căuta persoana cu care vrei să-ți petreci viața. Trebuie să devii persoana cu care vrei să-ți petreci viața”, a scris Iulia. Însă, ulterior a șters postarea, care a strâns numeroase comentarii de la internauți din India.

În timp ce unii o încurajau și spuneau că speră că nu s-au despărțit, alții se bucurau că Salman Khan e din nou singur, unii fani ai starului susținând că acum actorul se poate întoarce la Katrina Kaif.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului