Vedete din Romania

Iulia Vantur, pictorial cu masina noua

Iubita lui Marius Moga a acceptat o provocare destul de riscanta din partea echipei Pro Motor. Iulia Vantur a pozat intr-un costum extrem de sumar printre nameti, la zero grade, pentru numarul din martie al revistei. Pictorialul s-a realizat in statiunea montana Susai si, in ciuda contextului, Iulia a fost singura care s-a intors sanatoasa de la munte. Mai mult, pe toata perioada sedintei foto, blonda a fost extrem de relaxata si a vorbit continuu.

A sofat din copilarie

Iulia Vantur a marturisit ca a deprins cate ceva din tainele sofatului inca din copilarie. „Tatal meu este pasionat de masini. tin minte ca ma lua in bratele lui si ma mai lasa sa schimb vitezele, sa invart volanul... ma agitam cum puteam”, a dezvaluit coprezentatoarea show-ului Dansez pentru tine in noul numar al revistei ProMotor. Intre timp, a crescut si a trecut la masini mai serioase, un Chevrolet Captiva pe care l-a botezat de la prima intalnire "Black Flipper" si pe care nici Moga nu l-a condus inca, desi au trecut cateva luni de cand Iulia a intrat in posesia lui, povesteste Cancan.

Marius a felicitat-o

Si asta, in ciuda faptului ca blonda a invatat sa conduca masini mari folosindu-se de SUV-ul iubitului ei. “Marius chiar m-a laudat, fiind si el adeptul SUV-urilor. Am condus masina lui si m-am obisnuit cu cele supradimensionate. El are o superstitie, nu-i plac masinile negre, are impresia ca te duc pe ultimul drum ”, a mai spus vedeta tv. Foto:Cancan Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare