Vedete din Romania

#iulia vantur #Salman Khan #relatii Iulia Vantur

Iulia Vantur frange inimile starurilor internationale. Iata cine este celebrul actor care s-a indragostit de ea

Realizatoarea TV Iulia Vantur are mare succes la barbatii celebri de peste hotare. Dupa ce povestea sa de dragoste cu renumitul actor indian Salman Khan a facut inconjurului lumii, acum a iesit la iveala ca acesta nu este singurul barbat celebru care a fost cucerit de frumusetea romancei.

Actorul Josh Hartnett, interpretul capitanului Danny Walker in filmul "Pearl Harbour", a fost si el vrajit de frumusetea Iuliei Vantur, cu care a facut cunostinta cand acesta se afla in Romania la filmari. Atunci, Iulia Vantur a iesit la un club de lux din Capitala alaturi de actor, insa ea a fost insotita si de iubitul sau de atunci, Marius Moga.




"Toata lumea vorbeste de relatia Iuliei cu Salman, fara sa se precizeze ca ea a mai flirtat cu o celebritate internationala, chiar mai bine cotata decat indianul. In urma cu cinci ani, Josh Hartnett a stat in jur de patru luni in Romania. A filmat pentru o productie care se turna in tara, iar in timpul liber mai iesea cu vedete mioritice. Printre insotitorii lui obisnuiti s-au numarat Marius Moga si Iulia Vantur, alaturi de care a petrecut mai multe nopti in cluburi.

Moga, iubitul blondei pe atunci, parea insa in plus de fiecare data. Josh avea ochi numai pentru Iulia, ii zambea gales, o tinea de vorba si nu o data, cand gesticula, a ajuns cu mana pe picior. Schimbau localul de cateva ori intr-o noapte, ei - la fel de zambitori - si Moga, in urma lor, abatut si plictisit", a declarat o sursa apropiata Iuliei Vantur, pentru wowbiz.ro.


Sursa foto: mondeno.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare