Vedete din Romania

Iubitul Elenei Basescu a filat-o pe Mihaela Radulescu

Radu Prunaru, alesul mezinei lui Traian Basescu, ar putea deveni in aceasta vara ginerele presedintelui. Dupa cantaretul Bodo, sotul Ioanei Basescu, familia prezidentiala s-ar putea inmulti cu un paparazzo. Teo Trandafir, Andreea Marin, Mihaela Radulescu sunt numai cateva dintre per- soanele publice vanate de tanarul fotoreporter .

Alesul mezinei presedintelui Traian Basescu, fotoreporterul Radu Prunaru, provine dintr-o familie instarita de oameni de presa. Atat tatal lui Radu, Victor, cat si mama acestuia au lucrat in trustul Media Pro. In acelasi loc si-a inceput ucenicia si iubitul Elenei Basescu, pe post de operator, pe vremea cand tatal lui era seful cameramanilor. Victor Prunaru a lucrat pana de curand la Antena 1, dar anul acesta nu si-a mai reinnoit contractul cu televiziunea din Baneasa.
Iubitul Elenei Basescu a urmat cursurile Scolii Superioare de Jurnalistica, insa nu a terminat facultatea. A lucrat o vreme in redactia revistei Star, unde a realizat o sedinta foto deosebita. Vedeta pictorialului era nimeni alta decat Elena Basescu, in timpul unei partide de echitatie. Dupa cum se stie, sotia presedintelui, dar si mezina primului om in stat adora calaria si adesea fac plimbari lungi impartind acelasi cal, pe nume Hotul.

PALMARES

Radu s-a dovedit a fi un bun profesionist. Pasionat de fotografie si dornic de aventura, s-a transferat la revista de paparazzi "Ciao!", unde a luat parte la realizarea celor mai importante subiecte ale publicatiei. Spre exemplu, numai in cursul anului 2004, Radu a filat vedete precum Andreea Raicu sau Oreste si a surprins-o pe Andreea Marin la casa de vacanta de la Telega in compania unui barbat, Daniel, care a innoptat in locuinta divei. De asemenea, a participat la urmarirea Mihaelei Radulescu si a lui Teo Trandafir, de unde au rezultat primele imagini cu copiii celor doua vedete, Ayan si Maia. Nici Loredana nu a scapat obiectivului lui Radu Prunaru. Cantareata, sotia bosului studiourilor de film Media Pro Pictures, Andrei Boncea, a fost surprinsa in ipostaze tandre cu un barbat tanar si aratos pe care l-a condus la aeroportul Otopeni. Pe lista se adauga si Abramburica, Dana Rogoz , din serialul "La Bloc", care a fost pozata la bratul iubitului mai in varsta decat ea cu 19 ani, scenaristul si regizorul productiei tv in care joaca. Imaginile au fost cu atat mai picante, cu cat iubitul Danei, Radu Silviu Dragomir, si-a parasit familia de dragul tinerei actrite.

MUNCITOR SI FARA FITE

Iubitul Elenei Basescu lucreaza si in prezent la revista Ciao! pe post de editor special. Un tip muncitor, de gasca, fara fite, bun profesionist si care nu se supara cand prietenii sau colegii fac glume pe seama situatiei financiare foarte bune de care are parte, Radu este apreciat de cei care il cunosc si pentru faptul ca lucreaza, desi ar putea foarte bine sa piarda timpul asemenea multor copii de bani gata.

UN ZIARIST LA MASA PRESEDINTELUI

Radu si Elena s-au cunoscut in 2003 prin intermediul unui grup comun de prieteni, dupa ce fiica cea mica a presedintelui s-a intors de la studii din Statele Unite. Dragostea s-a infiripat rapid, ei devenind nedespartiti la multe evenimente mondene. Daca Ioana Basescu , fiica cea mare a lui Traian Basescu, a avut de luptat cu convingerile tatalui sau pentru a-l determina sa accepte relatia cu Bodo (Bogdan Marin de la Proconsul), relatia Elenei cu Radu Prunaru parea ca va fi inteleasa mult mai usor de presedinte. Cel putin la inceput asa a fost. Apoi, in timpul campaniei electorale pentru presedintie, s-a zvonit ca Traian Basescu a fost motivul pentru care cei doi indragostiti s-au separat o vreme. Candidatul la cea mai inalta functie in stat nu si-ar fi dorit un reprezentant al presei la masa, si inca unul intrat in presa de scandal. Insa iubirea celor doi a trecut peste acest episod. La scurt timp dupa ce tatal ei a castigat alegerile, Elena s-a reintors in bratele lui Radu.

PAPARAZZO

Termenul paparazzo poate fi explicat astfel: un fotograf liber-profesionist, specializat in urmarirea si fotografierea celebritatilor si a persoanelor publice, in scopul imortalizarii de situatii inedite sau momente intime din viata acestora.

NUNTA LA VARA

Iata ca acest an a inceput cu emotii pe plan personal in ceea ce-l priveste pe Traian Basescu. Elena a fost ceruta in casatorie de iubitul ei, si porumbeii se gandesc sa faca nunta in aceasta vara. Vestea nu i-a picat foarte bine presedintelui, care a declarat in timpul unei vizite la Academia Petru Movila din Kiev ca spera ca fiica lui cea mica sa mai astepte pana va face pasul cel mare. Totusi, slabiciunea lui Basescu pentru fiicele sale si dorinta oricarui tata de a-si vedea copiii fericiti ar putea sa-l induplece si de data aceasta pe presedinte cum s-a intamplat si in cazul Ioanei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare