Vedete din Romania

#delia #spital #florin moldoveanu

Iubitul Deliei a fost injunghiat in fata ei

Duminica dimineata, in jurul orei 6, cantareata Delia Matache si prietenul acesteia, Florin Moldoveanu, au fost agresati de mai multi necunoscuti in fata terasei Marie Celeste din Herestrau , potrivit mediafax.ro. Dupa 2 zile de soc, Delia rupe tacerea.

Cantareata impreuna cu prietenul sau si cativa prieteni printre care si Codin Maticiuc se indreptau spre parcarea din fata terasei Marie Celeste. Un grup de necunoscuti, care petrecusera la o masa alaturata de acestia, i-au urmarit pana la masini si au inceput un scandal din care Florin a iesit cel mai rau, fiind injunghiat in picior.

"Cei patru atacatori stateau la o masa, langa noi, m-au recunoscut si s-au luat tot timpul de mine. Noi am plecat si ei au iesit dupa noi. Cred ca erau mai mult decat beti. S-au luat de Codin Maticiuc, care a cazut la pamant, iar iubitul meu, Florin Moldoveanu, s-a dus la el sa-l ridice. Atunci, unul a scos cutitul si l-a lovit pe Florin de trei ori. Speriata, eu m-am inchis in masina in tot acest timp si aveam impresia ca ma uit la un film", a povestit Delia Matache, intr-un interviu acordat lui Catalin Maruta.

Dupa incidentul petrecut in parcul Herestrau, florin moldoveanu a avut nevoie de interventie chirugicala. Acesta a fost dus la Spitalul de Urgenta Floreasca unde a suferit o operatie de 2 ore. In prezent, starea lui este stabila.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare