Vedete din Romania

#copil #andrei tardea #andreea mantea

Iubitul Andreei Mantea este tatal copilului respins!

Testul ADN a aratat ca Andrei Tardea , iubitul Andreei Mantea, este tatal copilului pe care nu a vrut sa-l recunoasca inainte de clarificarea paternitatii.

Alexandra Badescu, fosta dansatoare in trupa Deliei, a sustinut inca de dinainte de divortul din mai ca Andrei este tatal copilului ei, dar acesta nu s-a lasat induplecat si a fost convins ca micuta Ariana nu este fiica lui.

Medicii de la IML au publicat rezultatele testului, care a aratat ca, in proportie de 99,99%, Ariana este fetita lui Tardea. Rezultatul va fi folosit in procesul de contestare a paternitatii, intentat de Andrei fostei sotii la Judecatoria Sectorului 3.

Iubitul Andreei Mantea a reusit sa-i interzica Alexandrei sa-i mai poarte numele dar a fost obligat sa plateasca o pensie alimentara de 150 lei. Magistratii voiau initial sa-i ceara 500 lei lunar pentru fetita, dar Tardea li s-a plans ca este somer. In urma verdictului, Andreea Mantea s-a angajat sa plateasca ea inca 350 lei lunar pentru Ariana, daca se dovedeste ca este fiica lui Andrei.

"Rezultatele nu m-au surprins deloc, pentru ca stiu ca Andrei e tatal Arianei. Acum astept ca si el, si Andreea Mantea, sa-si indeplineasca obligatiile asumate public. Chiar ma duc sa-mi deschid un cont la banca si astept sa plateasca pensie alimentara", a declarat Alexandra Badescu pentru Cancan.


Citeste si

Test de paternitate pentru iubitul Andreei Mantea

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare