Vedete din Romania

#iubita lui Liviu Dragnea #Irina Tanase #liviu dragnea

Iubita lui Liviu Dragnea, criticata pentru tinuta de la Congresul PSD

Irina Alexandra Tanase, iubita presedintelui PSD, Liviu Dragnea, in varsta de 25 de ani, starneste in continuare valva, dupa aparitia de sambata de la Sala Palatului, in cadrul Congresului PSD.

Dupa ce Liviu Dragnea (55 de ani) a elucidat misterul inelului de pe degetul tinerei, Irina Tanase a trebuit sa treaca testul designerilor.

„Sunt discutii si de nasie. N-accept inca. S-a vorbit si despre inelul ei. Este un inel, nu sunt zgarcit. I l-am luat de 1 martie. Dar nu e un inel de logodna“, a declarat presedintele PSD.

Bijuteriile Irinei Tanase au fost apreciate de specialisti, tinuta insa a fost catalogata ca fiind “modesta”.

"Ca total nu arata rau, mai ales ca are o silueta frumoasa, insa tinuta nu este potrivita pentru eveniment. Ma deranjeaza modestia foarte cautata, care ma duce cu gandul la un outfit gandit mai degraba pentru intalnirea de duminica a unei secte religioase. Materialul bluzei pare ieftin si nu se potriveste cu cel al fustei, mult mai plin. In rest, e de apreciat discretia machiajului, a manechiurii si a bijuteriilor”, a explicat Catinca Zilahy, designer vestimentar, pentru click.ro.

Sursa foto: unica.ro

Irina Alexandra Tanase a fost asistenta lui Liviu Dragnea la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Conform declaratiei de avere din perioada in care era asistenta lui Dragnea la Ministerul Dezvoltarii, Irina Tanase nu are niciun bun de valoare pe numele ei, fie ca este vorba despre casa, masina ori bijuterii. Tanara are, fara indoiala inima liderului PSD si promisiunea ca va fi luata de sotie candva, anul acesta.

Cat despre ocupatia actuala a Irinei, primarul Capitalei a lasat sa se inteleaga ca logodnica lui Dragnea a fost implicata in organizarea mai multor campanii umanitare. “Irina este o tanara care cred ca este de viitor in sensul in care mi se pare extrem de preocupata ca lucrurile sa mearga in directia buna. Noi o cunoastem si de la alte intalniri private. A ajutat foarte mult in organizarea unor evenimente umanitare”, a declarat Gabriela Firea la congresul PSD, conform click.ro.

Sursa foto: b1.ro


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare