Vedete din Romania

#afaceri Lavinia Parva #vedete intern #lavinia parva #showbiz #stefan banica jr

Iubita lui Banica intra in afaceri. N-ai sa crezi de ce se apuca!

Multi spun ca nu prea ar avea talent muzical, dar ca ar fi fost propulsata de relatia pe care o are cu Stefan Banica Jr. Barfa sau realitate, cert este ca Lavinia Parva se apuca de afaceri. Si din ce altceva ar putea scoate bani daca nu tot din cantat? Dar din vocile altora.

Tanara solista urmeaza sa isi deschida o scoala de muzica, de unde vrea sa recruteze tinere talente. Scoala va avea cursuri de canto, coregrafie, nutritie, respiratie, interpretare, miscare scenica si se va adresa copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 15 ani. Cat despre costuri, acestea se ridica la 450 de lei lunar.

"Este un proiect nou, un proiect de suflet, pentru ca mie imi plac mult copiii. Sunt un om mare cu suflet de copil. Imi place sa petrec mult timp in preajma copiilor. Noul proiect se numeste New talents by Lavinia, unde le dam ocazia sa-si petreaca timpul liber intr-un mod pozitiv. Vor invata canto, dezvoltare personala, atitudine si, chiar daca isi doresc sau nu sa urmeze o cariera artistica, ceea ce vor invata la New Talents ii va ajuta. Avem profesori de canto, doctor nutritionist, psiholog si asa mai departe. Avem o echipa intreaga de profesionisti", a declarat Lavinia Parva la Antena 1.

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Nu este insa singura artista care a atacat piata tinerelor talente cu o scoala de muzica. I-a luat-o inainte Alina Sorescu. Cantareata a inaugurat inca de acum patru ani „Atelierul de Muzica si Prezenta Scenica Alina Sorescu”. Surorile Bambi au si ele Bambi D’art School, iar cei care o admira pe Loredana Groza pot lua lectii direct de la ea daca se inscriu la cursurile “Atelierului de Voce si Muzica”.

CITESTE SI:
Andra si Maruta i-au ales numele fetitei lor. Nu te asteptai la asta de la ei!
Oana Roman, operata din nou! E deja a patra interventie!
Romanul care a scapat in ultima clipa din avionul mortii

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului