Vedete din Romania

#irinel columbeanu #monica gabor #irina columbeanu

Irinel Columbeanu risca sa piarda custodia fiicei

Irinel Columbeanu ar putea pierde custodia fiicei sale, daca ramane fara avere si nu dovedeste ca are mijloacele materiale necesare pentru a-si creste fiica.

In aceste conditii, Monica Gabor poate solicita sa-i fie incredintata custodia Irinucai, dar numai dupa ce dovedeste ca Irinel nu mai are nicio sursa de venit.

"Din punct de vedere legal, daca unul dintre parinti nu are mijloace prin care sa dovedeasca faptul ca poate sa-si intretina copilul dat in crestere si educare, atunci instanta poate sa dispuna incredintarea minorului catre celalalt parinte", a declarat un avocat specializat in dreptul familiei pentru Click.

Irinel Columbeanu are o datorie de 7 milioane de euro la Marfin Bank, deoarece a solicitat acest imprumut pentru a-si deschide fabrica de ciment din Targu Carbunesti. Intrucat afaceristul nu a reusit sa isi plateasca datoriile, executorii au pus sechestru pe o mare parte din bunuri.

Pentru a fi acoperita datoria, au fost scoase la licitatie 56 de terenuri din comuna Ciolpani, fabrica de la Targu Carbunesti si trei etaje dintr-un bloc din Piata Victoriei. In ceea ce priveste vila de la Izvorani, aceasta este trecuta pe numele lui Ion Columbeanu, insa seniorul este la randul lui actionar la firma falimentara, cee ce inseamna ca imobilul ar putea fi scos la vanzare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare