Vedete din Romania

#divort #monica columbeanu #verigheta #irinel columbeanu

Irinel Columbeanu nu mai poarta verigheta

La o zi distanta de la aparitia in presa a stirii referitoare la divortul sotilor Columbeanu, Irinel a fost prezent la o prezentare de moda la un club de fite din Bucuresti, scrie cancan.ro.

Milionarul de la Izvorani a incercat sa para relaxat, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. El a fost fotografiat de paparazzii de la Cancan fara verigheta pe deget, semn ca s-a impacat cu ideea ca nu va mai fi impreuna cu Monica, femeie cu care este casatorit de aproape cinci ani si cu care are si o fetita.

Cererea de divort a fost inaintata de Monica Columbeanu, la Judecatoria Buftea .  Ea solicita si custodia fiicei sale, Irina, in varsta de patru ani, printr-o procedura de urgenta care ii permite incredintarea copilului pana la pronuntarea divortului, astfel ca a chemat in instanta si Primaria Sectorului 1, ca autoritate tutelara .

Magistratii Judecatoriei Buftea au decis, miercuri, ca incredintarea in regim de urgenta a micutei Irina se va decide vineri, 25 februarie.

Monica solicita doar custodia Irinei, nu si o parte din averea lui Irinel Columbeanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului