Vedete din Romania

#monica gabor #casatorie #irinel columbeanu

Irinel Columbeanu a spus de ce s-a casatorit cu Monica Gabor: „Acum regret”

In anul 2006, intreaga tara facea cunostinta cu Monica Gabor, femeia care ii devenea la acea vreme sotie lui Irinel Columbeanu, unul dintre cei mai mediatizati si bogati romani.

 

Anii au trecut, cei doi au divortat, afaceristul a ramas falit, iar Monica Gabor a inceput o relatie cu Mr. Pink si a plecat din Romania. In timp ce Irinel Columbeanu a ramas doar cu amintirile.

Intr-un interviu pentru Antena Stars, fostul om de afaceri a dezaluit de ce s-a casatorit cu Monica Gabor, dar a afirmat si ca acum regreta ca a facut-o celebra pe femeie.

„Ca sa incurajam tineretul sa invete, as putea sa spun ca – dar as minti putin, ceea ce nu vreau – i-am vazut carnetul de note. Nasul nostru are si acum poze cu el si avea numai note de 10. Daca v-as spune ca da (n.r. – ca asta m-a incurajat), mi-e ca ar rade lumea de mine, dar si acest lucru a contat, sincer sa fiu. Considerand cu ce s-a lasat aceasta incurajare si acceptare a lucrurilor pe care am presupus eu ca si le dorea, raspunsul este da. Acum regret ca am facut-o celebra”, a spus Irinel Columbeanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare