Vedete din Romania

#irina rimes operata #irina rimes

Irina Rimes, primul mesaj dupa ce a fost operata de urgenta

Cantareata Irina Rimes a fost operata de urgenta la Spitalul Elias din Capitala, chiar in seara de 31 decembrie. Artista avea hemoragie interna, iar medicii au bagat-o imediat in sala de operatii. 

Desi nu a dorit sa dezvaluie problema cu care s-a confruntat, Irina Rimes a transmis primul mesaj dupa ce a fost externata. Ea le-a multumit doctorilor care i-au salvat viata, dar a si dezvaluit ca a fost vorba despre o problema ginecologica.  

"In noaptea dintre ani m-am trezit din anestezie cu o picatura de sampanie pe buze. Era 00:00, asistentele din sala de reanimare au avut grija de mine sa simt si eu ca e sarbatoare, au deschis geamurile sa aud sunetul de-afara si mirosul de artificii. Cele mai dragute asistente ever. A doua zi am petrecut-o tot in reanimare, am fost spalata, hranita si gaurita la fiecare 3 ore pentru analize. Astazi am mai tras cateva dureri infernale dar dupa ce mi-au sos tubul din burta, m-am simtit ca noua. 

Umflata la fata, vanata pe sub ochi si pe la toate incheieturile, am intrat frumoasa de tot in 2020. Dar nu-i bai. Astazi am "rasfoit" instagramul si toate postarile erau despre “ce m-a invatat 2019”. Am stat sa ma gandesc ce m-a invatat pe mine 2019. NIMIC! Nu m-a invatat nimic. Pentru mine 2019 a fost un an greu si s-a terminat si mai greu. 

Poate cel mai greu an din toata viata mea. Si nu stiu de ce mi-a fost dat sa indur toate greutatile acestui an si ce trebuia sa invat din ele , sau de ce a trebuit sa indur atatea ca sa invat ceva. Puteam sa invat din greselile altora, cum o faceam de obicei, dar anul 2019 a hotarat ca trebuie sa-mi dea o lectie. Pana in ultimul ceas. 

Imi pare rau, anule, daca n-am inteles ce ai vrut sa-mi transmiti. si , mai ales, mi-e ciuda pe tine ca nu m-ai lasat sa ajung la Iasi sa cant de Revelion. Un singur lucru am realizat: sunt o femeie puternica, am trecut prin toate si la final am zambit. Acum sunt in drum spre casa dupa 4 zile de dureri infernale si zambesc. 

Zambesc ca a trecut si zambesc ca am realizat ca am in jurul meu oameni multi carora le pasa de sanatatea mea. Multumesc anului 2019 pentru asta, pentru ca mi-a reamintit ca nu sunt singura. si ca pot sa infrunt orice! Multumesc dr Alexandru Filipescu si dr Raluca Uzum de la Spitalul de Urgenta ELIAS care m-au operat si m-au pus pe picioare. Multumesc prietenilor mei care au venit sa aiba grija de mine, multumesc tuturor celor care mi-au scris, celor care s-au rugat pentru mine sau pur si simplu mi-au transmis un gand bun. Sper ca 2020 sa fie anul in care va voi rasplati pentru grija si bunatatea voastra. La multi ani!”, a fost mesajul Irinei Rimes, publicat in mediul online. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare