Vedete din Romania

#irina loghin #dieta #alimentatie

Irina Loghin, secretul sanatatii. Ce alimente nu consuma niciodata: “sunt otrava, groaznice pentru organism, mai ales dimineata”

 

Irina Loghin, una dintre cele mai iubite cantarete de muzica populara, a vorbit despre alimentatia ei si despre modul in care isi pastreaza sanatatea alegand doar acele alimente care sunt sanatoase pentru organism.

Irina Loghin este vegetariana de peste 30 de ani. Insa, pe langa faptul ca a renuntat la carne a renuntat si la alte alimente nesanatoase, precum prajelile. Acum, Irina Loghin indeamna toate gospodinele sa adopte un stil de viata sanatos, sa gateasca cu mai putin ulei, sa renunte la prajeli si mezeluri.

"Mi-as dori ca lumea sa aprecieze foarte mult stilul de viata sanatos, nu stie ce pierde. Tot raul din organism vine de la alimentatie, ce mananci. Dovada ca sunt a fost un moment in care niste chifetele mi-au lasat gura apa, dar totodata mi-a venit un miros de ulei incins si am renuntat", a spus Irina Loghin, potrivit realitatea.net.

"Pentru toate gospodinele, in general, este asa de simplu sa gatesti o mancare. Ai taiat ceapa, cat mai multa, pentru ca se stie ca ceapa da gustul oricarei mancari. Ceapa da dulceata, parfum, miros, tot. De ce pui ceapa in ulei, chiar daca ai calit-o? Pune-o direct in tigaie, pica putina apa, pune capacul peste ea, las-o sa se cristalizeze bine acolo si pe urma pui uleiul rece, ca nu se mai incinge si atunci este o mancare sanatoasa. Trebuie sa avem atentie la toate, in primul rand mezelurile, care sunt otrava, groaznice pentru organism, mai ales dimineata. Majoritatea mananca afumaturi, care sunt infioratoare, crima pentru ficat si stomac. Si multi nu isi dau seama ca trebuie sa simta si viata sanatoasa, nu doar fumul", a mai spus Irina Loghin. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare