Vedete din Romania

#irinel columbeanu #monica columbeanu #club pat #distractie club #protectia fata

Iri se cearta pentru femei prin cluburi, iar Moni sta cuminte acasa

Reversul medaliei se pare ca a aparut deja in familia Columbeanu. Daca pana acum Monica isi petrecea noptile singura prin cluburi, sotul sau a fost acum cel care a facut acest lucru.

Si nu doar atat, pentru ca, sambata noapte, miliardarul si-a facut simtita prezenta printr-un conflict intr-un club din Capitala, scrie Cancan.

Pentru ca intentia unui client de a se baga in seama cu una dintre fetele de la masa lui l-a deranjat tare, Iri a ordonat celui care-i asigura protectia sa-l dea pe curtenitor afara din local. Irinel a mers in clubul Pat de langa Piata Victoriei si s-a asezat la o masa, la care il astepta un prieten care se distra alaturi de tinerele cu care impartea canapeaua.

Pentru ca, in momenul in care miliardarul a venit, barbatul a stat de vorba mai mult cu el, domnisoarele respective au starnit interesul altor barbati din club. La un moment dat, unul dintre clienti s-a apropiat periculos de mult de masa miliardarului, catre o tanara satena, iar intentia lui i-a creat probleme serioase, Irinel apeland la serviciile garzii de corp.

In timp ce garda de corp il conducea afara pe nepoftit, prietenul lui Iri se asigura ca acesta a inteles exact mesajul. In tot acest timp, Monica s-a indeletnicit cu lucruri casnice si a petrecut seara de sambata in compania Irinei, fiica ei de aproape doi ani.

Mai mult, aceasta se pare ca nu prea stie pe unde a umblat sotul sau. "Stiu ca Iri a fost la o petrecere, dar nu stiu unde. Nu am apucat sa vorbesc cu el si sa-l intreb unde si ce a facut, pentru ca am fost la soacra -mea la spital", a declarat Monica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare