Vedete din Romania

#ionut dolanescu #dragos dolanescu #apartament ionut dolanescu #apartament ion dolanescu

Ionut si Dragos Dolanescu au pierdut un apartament

Ionut si Dragos Dolanescu au pierdut drepturile asupra unei proprietati din centrul Bucurestiului , intrucat nu s-au prezentat la proces. Tatal acestora, Ion Dolanescu achizitionase un apartament, pentru care nu s-a perfectat tranzactia, astfel incat a fost necesara o actiune in justitie . Dupa moartea artistului, mostenitorii sai nu s-au prezentat la proces, iar imobilul respectiv i-a revenit fostului proprietar.

In anul 1997, maestrul Dolanescu si-a cumparat un apartament, intr-o vila pe strada Popa Petre, in centrul Capitalei. In acea perioada, locuinta nu putea fi instrainata, intrucat era una nationalizata.

Totusi, Ion Dolanescu i-a platit 10.000 de dolari vanzatorului si s-a inteles cu acesta sa faca mai tarziu actele notariale. Dovada sumei platite a fost facuta prin semnarea unei chitante de mana intre cei doi, dar cel care a vandut imobilul, Florea Cotiga nu a mai vrut ulterior sa semneze un .

In aceste conditii artistul s-a adresat justitiei. Moartea lui Ion Dolanescu i-a adus castig de cauza lui Florea Cotiga, care a ramas cu apartamentul, intrucat fiii cantaretului nu s-au prezentat la proces.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului