Vedete din Romania

#ionut dolanescu #maruta #palmuit #rezident #sua

Ionut Dolanescu: "Pe Maruta s-ar putea sa-l palmuiesc"

In cadrul unui interviu acordat ziarului "Ring", interpretul de muzica populara Ionut Dolanescu a infirmat zvonurile potrivit carora ar parasi tara si si-a manifestat dorinta de "a-l palmui pe Maruta".

Dolanescu este foarte suparat pe moderatorul emisiunii "Happy Hour", Catalin Maruta (foto jos), pentru ca acesta amplifica scandalul intre el si fratele lui, Dragos Dolanescu .

Ionut si Dragos, cei doi copii ai regretatului Ion Dolanescu, sunt in proces pentru impartirea averii interpretului de muzica populara. In urma cu doua zile, a avut loc un nou termen al procesului, dar s-a soldat cu o noua amanare.

"Judecatoarea a fost bolnava si de aceea s-a amanat. Oricum, procesul va fi de durata, chiar daca eu sunt de acord sa impart averea in mod egal cu Dragos. Acest scandal e sustinut si de Catalin Maruta, care a transformat emisiunea (Happy Hour) intr-un scandal. Maruta si-a castigat in mine un dusman veritabil si, daca dau ochii cu el, s-ar putea sa-l palmuiesc", a declarat vizibil deranjat, Ionut Dolanescu.

Ionut Dolanescu: "Nu ma mut din Romania"

In alta ordine idei, in cadrul aceluiasi interviu, Ionut a infirmat si zvonurile potrivit carora ar parasi tara natala in favoarea Statelor Unite.

Maruta"Sunt rezident si am obligatia sa intru de cateva ori pe an in America. In plus, iubesc aceasta tara unde locuieste o parte a familiei mele. Mama si sora mea au cetatenie americana. Am avut si o casa in Palm Beach pe care am vandut-o odata cu divortul de fosta mea sotie, Maria. Intentionez sa-mi cumpar o alta casa acolo, dar in niciun caz nu ma mut din Romania", a explicat Ionut Dolanescu.

Mai mult de atat, interpretul sustine ca Doinita, sotia acestuia, nu va naste in Statele Unite, cu atat mai mult cu cat ea nu dispune de servicii medicale acolo, avand doar viza turistica .

"Sotia mea va naste in Romania, la Spitalul Panait Sarbu, sub supravegherea medicului Bogdan Marinescu . Inca n-am aflat sexul copilului, dar, imediat ce vom reveni in tara, mergem la ecograf", a mai spus interpretul de muzica populara.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare