Vedete din Romania

#botez #copil #ionut dolanescu

Ionut Dolanescu isi boteaza fiica

Ionut Dolanescu a petrecut la dublu. Fiul regretatului interpret de muzica populara si-a sarbatorit ieri atat mama, pe Maria Ciobanu , cat si pe fiica lui, Maria Ioana, cu ocazia zilei de Sf Maria.

“Am organizat impreuna cu apropiatii o petrecere in casa mamei mele cu o seara inainte, pentru ca in ziua de Sf. Maria am avut angajamente atat eu, cat si mama mea”, a declarat Ionut Dolanescu pentru ziarul „ring”.

De curand, Ionut a revenit in tara dupa o vacanta in Monaco. Agitat din cauza stresului cotidian, artistul a cazut de acord cu sotia lui sa inchirieze un apartament in luxosul Monaco si sa stea acolo o luna de zile. Zis si facut, vedeta s-a relaxat si a avut parte astfel de odihna mult dorita.

Acum insa, intors pe meleagurile autohtone, interpretul de muzica populara a trebuit sa dea socoteala acuzatiilor care i-au fost aduse intre timp de catre fratele lui vitreg, Dragos.

Am auzit ca in aceasta perioada am fost acuzat ca nu m-am ocupat de mormantul tatalui meu. Ei bine, am fost plecat, dar am definitivat bustul de bronz care va fi in curand dus la mormantul tatalui meu de la Cimitirul Bellu ”, a spus Ionut Dolanescu pentru "ring".

Mai mult decat atat, interpretul a tinut sa precizeze ca si cartea biografica a tatului sau va fi lansata cat de curand. 

“Autoarea a semnat de curand un contract cu o tipografie care se va ocupa de carte. O vom scoate pentru inceput in 10.000 de exemplare”, a explicat Dolanescu Jr.

In ceea ce priveste botezul noii membre a familiei, micuta Ioana Maria, artistul a spus ca nu au stabilit inca o data, avand in vedere ca in ultimul timp au tot fost plecati, insa cu certitudine fericitul eveniment va avea loc undeva prin octombrie.

Urmeaza sa ne sfatuim si cu nasii nostri, care au fost si ei plecati in vacanta, si sa stabilim impreuna data cand o vom crestina pe fiica noastra, dar cel mai probabil o vom face in luna octombrie”, a completat Ionut.

Cat despre averea mult disputata a lui Ion Dolanescu , instanta a hotarat ca aceasta sa fie impartita intre urmasi, Dragos si Ionut Dolanescu, in mod egal dupa ce se va face o expertiza. Astfel, in octombrie va avea loc un nou proces de partaj in urma caruia se va stabili cum se impart bunurile intre cei doi frati.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare