Vedete din Romania

Ion Tiriac este un bunic grijuliu


Desi este cunoscut ca tip care nu se lasa prada sentimentelor, miliardarul Ion Tiriac “s-a topit” dupa ce si-a tinut in brate primul nepot. Asa se face ca magnatul roman a facut un cont de un million de euro pe numele lui Alexandru, cel mai nou menbru al familiei Tiriac. Vineri dimineata , Ileana Lazariuc a nascut un baietel intr-unul dintre cele mai bine dotate spitale din Paris, Saint Antoine, ea fiind sfatuita de medici sa nasca prin cezariana. Baietelul, de 3, 5 kilograme , pe numele lui Alexandru a primit nota 10 la nastere.

Se gandeste la viitor

Ion Tiriac a fost insa primul care a primit vestea cea mare. Aflat in Romania, miliardarul a dat de baut, sarbatorind asa cum se cuvine. El si-a anulat intalnirile de afaceri pentru a decola spre Paris si a-si tine in brate primul sau nepotel. Coplesit de sentimente si cu gandul la viitor, Ion Tiriac nu a stat prea mult pe ganduri si a mers la o banca, unde a transferat un million de euro din conturile sale personale intr-unul care ii va reveni lui Alexandru Tiriac, sustine Libertatea.

Bunic pentru prima data

Chiar daca isi adora nepotul, Ion Tiriac le-a marturisit apropiatilor ca nu prea stie sa se poarte ca un bunic. Se pare ca tocmai vechiul sau prieten, Ilie Nastase, este cel care il tachineaza cel mai mult pe aceasta tema. Mihaela Radulescu a glumit si ea pe seama miliardarului. Ea i-a promis lui Ion Tiriac in direct, la emisiunea Duminica in familie , de la Antena 1, ca-i va face cadou acestuia un curs specializat de bunici. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare