Vedete din Romania

#divertis #tv #ioan gyuri pascu

Ioan Gyuri Pascu vrea sa revina la Divertis

Ioan Gyuri Pascu ar putea reveni din toamna la Divertis. Artistul spune insa ca un contract se negociaza numai daca prezenta lui nu va fi obligatorie in fiecare saptamana. Discutiile au loc in aceasta perioada si cu ceilalti membri ai trupei, pentru a vedea care va fi componenta echipei care va debuta in toamna la Pro TV.

Gyuri spune ca intoarcerea sa la trupa ar fi un pas pozitiv pentru el, mai ales ca a mai colaborat si inainte cu trustul MediaPro, pe vremea cand juca in serialul “ Vine politia !”. In plus, intoarcerea i-ar face bine si pentru ca in grup se afla prietenii lui de 20 de ani.

Artistul crede insa ca nu ar mai putea face fata ritmului de lucru de acum cativa ani si ca va bate palma cu fostii colegi doar daca prezenta lui nu va fi obligatorie in fiecare saptamana. El nu vrea sa isi neglijeze proiectele de care s-a apucat inca din 2007: piese de teatru, muzica, turnee prin tara.

Plecarea de la Antena 1 este in continuare motiv de zvonuri

Motivele pentru care show-ul Divertisului a plecat de la Antena 1 ramane inca motiv de zvonuri. Gyuri Pascu crede ca motivele care i-au facut pe colegii lui sa plece de la televiziunea trustului Intact au fost de mai multe ordine: “Eu cred ca motivele au fost de natura tehnica, artistica si financiara. Tehnic, cel putin, MediaPro chiar este deasupra tuturor, are o infrastructura extrem de bine pusa la punct, oameni profesionisti care stiu sa-si faca meseria si conditii care iti asigura aproape orice fel de pretentie intr-un act artistic. Au si studiourile de la Buftea, deci nu esti obligat sa mergi sa filmezi prin hale sau mai stiu eu unde. Nu prea ai ce le reprosa. Si sigur ca, dincolo de asta, si partea financiara conteaza”, a declarat artistul pentru Gardianul.

Daca reprezentantii Antenei se abtin de la comentarii, “gurile rele” nu fac acelasi lucru. Potrivit Cancan, transferul celebrei trupe de umoristi la Pro TV, dupa opt ani petrecuti in trustul lui Voiculescu, are la baza, se pare, nemultumirea conducerii Antenei referitor la scaderea audientei.

Conform zvonurilor, Antena 1 a refuzat la ultima renegociere de contract sa satisfaca pretentiile financiare ale membrilor Divertis. Consilierii managementului Antenei au participat la luarea acestei decizii, aducand drept argument curba descendenta a audientei si dorinta de intinerire a publicului postului din Baneasa, lucru pe care Divertis nu l-ar fi realizat.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare