Vedete din Romania

#vedete Valentine's Day #vedete intern #Anca Serea #raluca zenga #andreea balan #adela popescu #showbiz

Invata de la vedete cum sa sarbatoresti Ziua Indragostitilor

O excursie, o sedinta la spa sau cu sampanie si bomboane din ciocolata. Asa au ales vedetele de pe plaiuri mioritice sa celebreze sarbatoarea internationala a iubirii. Inspira-te de la ele pentru o surpriza potrivita facuta persoanei dragi!

Andreea Balan

Sursa foto: click.ro

Andreea Balan va petrece Valentine's Day in inima Maramuresului, acolo unde are si un concert chiar de Ziua Indragostitilor. Blondina va petrece seara in stil neaos romanesc, alaturi de iubitul ei, americanul Michael, pe care il va invata gustul palincii autentice.

CITESTE SI:

Romica Jurca, fortata sa paraseasca TVR!
Adrian Sarbu, lasat fara haine in arest
Un actor celebru a ramas fara casa! I-a fost distrusa de un incendiu


Anca Serea

Sursa foto: apropotv.ro

Pentru Anca Serea, in schimb, planurile depind de iubitul sau, Adi Sina. Daca artistul nu va avea niciun spectacol, atunci vor pleca intr-o scurta vacanta. "Sper ca anul acesta, daca Adi nu va avea concert, vom pleca intr-o noua destinatie! Nu stiu cum o sa ma pregatesc atunci, depinde de ce vom face. Daca cinam, sigur voi avea o rochie noua si cadoul potrivit cu mine! Cel mai tare cadou este cel din fiecare zi: echilibrul, iubirea, atentia, curajul, sustinerea, increderea pe care le primesc din partea lui Adi!", a spus Anca Serea pentru apropotv.ro.

Adela Popescu

Sursa foto: adevarul.ro

Adela Popescu, in schimb, va petrece singura de Valentine's Day si asta intrucat iubitul sau e plecat in Thailanda, de unde va prezenta reality show-ul de la Antena 1 "Insula iubirii". Cei doi vor celebra dragostea la intoarcerea acasa a lui Radu. "In general, cadourile sunt simbolice. Uneori nu ne facem cadouri, pentru ca fie iesim in oras, fie pregatim o cina acasa", a marturisit actrita pentru apropotv.ro.

Giulia Huidu


Sursa foto: tvmania.ro

Graviduta Giulia Huidu isi doreste sa se relaxeze de Ziua Indragostitilor, asa cum face in fiecare an. "Nu fac nimic deosebit, ci doar incerc sa imi fac timp sa o petrec cat mai frumos impreuna cu sotul meu. Inca astept sa fiu surprinsa cu un weekend la un Spa", a marturisit Giula.

Raluca Zenga


Sursa foto: click.ro

Raluca Zenga se bucura de o dubla sarbatoare pe 14 februarie. De cinci ani incoace, pe langa Valentine's Day ea sarbatoreste si onomastica fetitei ei si a lui Walter Zenga, Samira Valentina. "Imi place in continuare sa ii ofer sotului meu ciocolatele si praline, ca si cum am fi inca doi adolescenti iubitori de dulciuri, cand el vine cu un trandafir rosu si ea ii aduce o inima de ciocolata!", a povestit Raluca.

Andreea Ibacka

Sursa foto: apropotv.ro

Exista insa si un cuplu in showbiz care nu se lasa deloc impresionati de aceasta sarbatoare: Andreea si Cabral Ibacka. "Nu sarbatorim Valentine's Day, n-am facut-o niciodata", spune Andreea.

Sursa foto: protv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului