Vedete din Romania

# laura cosoi copii #laura cosoi

Insarcinata pentru a doua oara, Laura Cosoi se gandeste deja la al treilea copil

Insarcinata pentru a doua oara in 6 luni, Laura Cosoi a marturisit ca isi doreste si al treilea copil. Ar prefera sa fie un baietel. I-a ales deja numele celei de-a doua fetite, dar vrea sa-l pastreze in intimitatea familiei pana ce se naste bebelusul.

„In urma cu trei ani nu intrezaream asa un viitor stralucit. N-am crezut niciodata ca-mi va placea atat de mult sa am copii, sa fac copii. Sunt extrem de fericita si binecuvantata cu sotul meu si cu tatal Ritei, care este un tata extrem de implicat si un sot foarte protector, iubitor, atent si prezent.

Laura Cosoi se pregateste sa aduca pe lume cea de-a doua fetita si deja se gandeste la un fratior pentru micute. Nu stie cum va fi viata ei de mama a doua fete, dar marturiseste ca este coplesita de fericire si uneori i se pare ca viseaza: „in urma cu trei ani nu intrezaream asa un viitor stralucit. N-am crezut niciodata ca-mi va placea atat de mult sa am copii, sa fac copii. Sunt extrem de fericita si binecuvantata cu sotul meu si cu tatal Ritei, care este un tata extrem de implicat si un sot foarte protector, iubitor, atent si prezent.

Ne completam foarte bine, suntem pe aceeasi lungime de unda si asta conteaza enorm si poate ca… Ii sta foarte bine cu Rita si i-am zis ca o sa-i stea foarte bine cu doua fetite, dar evident ca acum trebuie sa-i fac si-un baietel. Adica asa ne gandim. Si, chiar daca ar fi si-a treia fetita, eu tot as fi foarte incantata.“ – a dezvaluit Laura Cosoi pentru Revista Unica.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului