Vedete din Romania

#inna #cutremur mexic #inna mexic

Inna, surprinsa de cutremurul din Mexic

Marti seara, Inna a trecut prin clipe de cosmar, deoarece se afla in Mexic, unde a avut loc un seism cu magnitudinea de moment de 7,6, potrivit informatiilor furnizate de Institutul American de Fizica a Pamantului.

Cutremurul a avut loc la ora 12.02 ( 20.02 - ora Romaniei), la o adancime de 10 kilometri, in regiunea Guerrero, la 193 kilometri de orasul Acapulco .

Artista romanca este in plin turneu de promovare a pieselor sale, iar in momentul in care a avut loc cutremurul ea se afla cazata la un hotel, chiar la etajul 23.

Inna nu a patit nimic si a insistat sa isi linisteasca imediat fanii, postand cateva mesaje pe retelele de socializare.

"Toata lumea este in regula...Unii dintre noi au coborat de la etajul 23 pe scarile de urgenta. Totul este in ordine. Acum mergem iar in hotel", a scris Inna pe contul sau Twitter.

Ulterior, vedeta a postat si pe pagina de Facebook un mesaj: "Mexicanii mei dragi, nu va speriati! SuperInna e aici pentru a va ajuta!"

Inna nu este singura vedeta din Romania care a resimtit efectele cutremurului , deoarece se mai aflau in capitala mexicana si Andreea Tonciu impreuna cu iubitul sau, Nicolae Mitea . Cei doi au mers intr-o excursie in Mexic, pentru a sarbatori recenta impacare.

Sursa foto: iheaden.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului