Vedete din Romania

#clubul lui mutu #datorii #faliment #level

Inglodat in datorii, lui Mutu ii bat recuperatorii la usa

Clubul bucurestean Level, administrat de societatea " Briliant Club", una din firmele in care Adrian Mutu a investit, si unde sora lui, Laura, este actionar si administrator, are probleme financiare, datoriile situandu-se intre 60.000 - 100.000 de lei.

Firma de colectare debite "Urban& Asociatii " a primit, in urma cu o saptamana, de la doua societati care au distribuit clubului bauturi alcoolice si racoritoare, o cerere pentru recuperarea datoriilor care se ridica la 100.000 de lei, conform Libertatea.

"Am contactat-o pe Laura Cordun pentru a-i explica situatia. Mi-a spus ca ea nu are bani si ca, desi numele ei apare in acte, deciziile sunt luate de fratele sau, Adrian Mutu, si ca el trebuie sa hotarasca daca plateste", a precizat avocatul Bogdan Balan, de la "Urban& Asociatii".

Stefan Brotac, unul dintre actionarii discotecii Level, a recunoscut ca societatea se confrunta cu probleme financiare.

"Este adevarat, avem probleme cu banii si da, avem datorii de 60.000 de lei catre MR Com Distribution . Necazul este ca MR Com vrea toata suma, iar noi nu putem face asta pentru ca nu avem de unde face rost de toti banii. Le-am virat ceva saptamana trecuta, chiar acum am dat dispozitie sa le mai trimitem o transa, dar chiar nu am de unde sa le dau toata suma, asa cum vor ei", a declarat Stefan Brotac.

Desi functioneaza de nici un an, level s-a confruntat tot timpul cu probleme. Deschis initial sub brandul Pacha, clubului i s-a retras franciza dupa doar cateva luni, din cauza ca actionarii nu au respectat rigorile impuse de firma-mama.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare