Vedete din Romania

#Oana Zavoranu Corneliu Vadim Tudor # shiwbiz #vedete intern #oana zavoranu

Incredibil! Ce spune Oana Zavoranu despre Vadim Tudor

Decesul fulgerator al presedintelui PRM, Corneliu Vadim Tudor, a socat o o tara intreaga. De ieri, declaratiile oamenilor politici, vedetelor sau apropiatilor umplu paginile ziarelor. Pana si Oana Zavoranu, cu care Vadim a avut schimb dure de replici ani in sir, a reactionat.


"Ne-am impacat in secret. Primiul pas l-a facut el, empatizand cu suferinta mea cumplita vizavi de pierderea motanului meu, Marty. E lucrul care ne-a unit, sinceritatea si lipsa de ipocrizie fata de animale. Imi pare tare rau. Condoleante familiei. Pot sa-mi imaginez ce e in sufletul familiei lui. Acum sunt lucruri pe care daca le-as devoala ar iesi... Nu stiu daca am sa le spun sau nu. Am stat vreo doua ore si jumatate impreuna. Astazi la trei i-am trimis un mesaj ... mi-a facut niste dezvaluiri cutremuratoare. A fost dezamagit de o persoana in care a avut incredere si a vizitat-o la spital si s-a cait ulterior", a spus Oana Zavoranu.

Oana Zavoranu si Corneliu Vadim Tudor s-au intalnit la sediul partidului in urma cu o saptamana. Ea a relatat care au fost ultimele cuvinte pe care Corneliu Vadim Tudor i le-a spus.

”Te iubesc, fata mea, desteapta, frumoasa si as vrea sa te ajut si sa fiu alaturi de tine pentru ca, din nou, vad ca s-a pornit o campanie impotriva ta. Am fost indus in eroare, culmea, eu un om care cunosc multe lucruri, dar sunt langa tine. Considera ca tatal tau, o particica din el, traieste prin mine. M-a imbraţisat, a lasat orgoliul la o parte si si-a cerut iertare. I-am spus ca nu este nevoie. Din moment ce sunt acolo, inseamna ca am trecut peste tot", a povestit Oana Zavoranu, la Romania TV.

"Condoleante familiei si fetelor lui cat mai multa putere pentru ca este cel mai cumplit pentru o fata sa isi piarda tatal", a incheiat Oana Zavoranu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare