Vedete din Romania

#andreea esca #showbiz #vedete intern #copii Andreea Esca

Incredibil! Ce lectii despre sex ii da Andreea Esca fiicei sale de doar 13 ani!

Andreea Esca spune ca are o relatie deschisa cu cei doi fii ai sai, Aris si Alexia. In vreme ce baiatul este mai introvertit, Alexia se consulta des cu mama sa in privinta problemelor sentimentale.

Prezentatoarea principalelor stiri ale Pro TV recunoaste ca i-a dat sfaturi in materie de sex fiicei sale de 13 ani si ca incearca sa o invete sa nu faca aceleasi greseli pe care le-a facut ea in tinerete.

"Am sfatuit-o sa fie un pic mai relaxata cand vine vorba de baieti pentru ca ea un pic mai pasionala. Cand ii place de cineva poate deveni sufocanta. Ii zic sa il lase sa i se faca dor, nu sa creada ca e tot timpul available. I-am spus ce i-as spune oricarei fete. Important este sa iti incepi viata sexuala alaturi de un om pe care sa il iubesti foarte mult si care sa stii ca te iubeste si te pretuieste foarte mult, indiferent de vremurile in care traim nu trebuie activitatea sexuala privita ca o activitate sportiva. Sunt prietenoasa cu copiii mei, dar ei stiu ca exista niste limite si ca eu sunt mama lor, nu colega lor", a spus Andreea Esca, intr-un interviu pentru emisiunea "La Maruta".

Andreea Esca este casatorita de 14 ani cu Alexandre Eram, impreuna cu care are doi copii, un baiat de 10 ani si o fata de 13 ani.

CITESTE SI:

Vreme de toamna in weekend. Cand revine vara



Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului