Vedete din Romania

#munca #operatie #elena carstea

In ciuda durerilor de cap, Elena Carstea nu renunta la munca

Cantareata Elena Carstea refuza sa se lase de serviciu. Desi se simte rau si acuza dureri de cap , artista nu vrea sub nicio forma sa renunte la job-ul pe care il are in mall-ul din Florida.

La doar o luna dupa ce a suferit interventia chirurgicala de eliminare a anevrismului cerebral din spatele ochiului, Elena s-a angajat ca vanzatoare de parfumuri in magazinul de cosmetice Chanel din Palm Beach.

Desi mama ei, sotul cat si medicii au sfatuit-o mai bine sa stea acasa o perioada, solista a refuzat, preferand munca, decat statul in pat.

"Am dureri de cap mai tot timpul, chiar daca fac trei pasi. Nici dupa ce iau calmante nu imi trece. Nu cred ca e in ordine. Saptamana viitoare voi merge la control. Dar nu vreau sa renunt la job, unde merg doar doua zile pe saptamana." a declarat Elena Carstea pentru ziarul Cancan.

Medicii din Romania o sfatuiesc sa se opreasca

Medicii din Romania sunt din ce in ce mai ingrijorati de starea vedetei, precizand ca daca nu are grija si nu se opreste din efort, va trebui sa faca chiar si punctie lombara.

"Nu este normal ca Elena Carstea sa aiba dureri de cap. Acestea trebuia sa dispara in cateva zile. In acesta situatie se face tomografie de control si, uneori, in caz ca se banuieste o infectie sau recidiva, se face punctie lombara. Trebuie sa mearga neaparat la doctor. In general, nu se incepe activitatea decat dupa ce s-au rezolvat toate necazurile", a precizat prof. dr. Constantin Popa, coordonatorul Institutului de Boli Cerebrovasculare pentru Cancan.

Citeste si:

 Elena Carstea a rezistat doar doua zile la munca

 Noul serviciu ii face bine Elenei Carstea

 Dupa operatie, Elena Carstea vinde parfumuri

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului