Vedete din Romania

#fiica Andreea Marin #divort Andreea Marin #andreea marin

Imaginea impresionanta postata de Andreea Marin, la doua luni dupa divort

Andreea Marin a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie emotionanta, care a adunat peste 50.000 de like-uri si sute de comentarii. Divortata de curand, vedeta tv si-a petrecut Revelionul doar cu fetita sa, Violeta.

In imaginea postata pe Facebook apare Andreea tinand-o strans in brate pe fiica sa. Poza este insotita si de un mesaj emotionant.

“Fericirea se cantareste in ... clipe. Iar atunci cand le traiesti, le simti atat de pretioase, incat ai da o viata pentru a trai doar acele secunde, inca o data macar, doar atat. In seara asta, la trecerea dintre ani, suntem noi doua. Asa am simtit, asa am vrut. Desigur, oameni ce ne iubesc ne sunt aproape cu inima si cuvantul, chiar daca ei se afla acasa, iar noi hai-hui intr-un alt colt de lume. Dar am vrut sa trecem pragul unui an pe care-l vrem lasat in urma doar noi doua, suflet langa suflet, una pentru cealalta cu totul. Ea mi-a ales tinuta: o rochie simpla, dar cu un imprimeu sugestiv - Audrey Hepburn. Nu sunt genul de fan infocat, doar ca aflandu-i istoria, simt o conexiune, dincolo de timp. Si Violeta stie asta. Dialog neasteptat acum cateva clipe: " Mami, esti tare frumoasa in seara asta. Semeni cu Audrey! E modelul tau?" ; "Multumesc, iubita mea mica, frumos compliment!!!... Dar sa stii ca e tare greu sa atinga cineva stralucirea ei in toate aspectele vietii, chiar daca acel cineva e mamica ta..." ( n-are rost sa mai spun ca mi-au dat, pe loc, lacrimile, nu-i asa? Si incep sa-i povestesc pe scurt despre Audrey, despre talentul ei, delicatetea si puterea sa, calatoriile in jurul lumii pentru a ajuta copiii saraci...) "Pai vezi ca am dreptate? Mami, eu nu vorbesc de premii, succes in cariera sau frumusetea vazuta pe dinafara. Tu esti atat de frumoasa in interior! Asta e tot ce conteaza! "... Clipa aceea de fericire de care va vorbeam. Dincolo de care da, nimic nu mai conteaza. As putea spune stop acum, aici, fara nici macar un regret. As pleca ...fericita!”, a scris vedeta pe Facebook.

Postarea a fost distribuita de peste 400 de ori, iar comentariile a curs unul dupa altul. Andreea Marin a si interactionat cu fanii, raspunzandu-le la mesaje.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare